< فهرست دروس

درس طب استاد ضیایی

95/08/04

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع: الماء-طب المعصومين ص354

 

70% زمين از آب تشکيل شده است ضمن اينکه 70% بدن نيز از آب تشکيل شده است.

بهترين شير شير تازه گاو است و بهترين گاو براي شير، گاو قهوه اي است. شير چرب گاو 78% آب دارد. شير کم چرب گاو 90% آب دارد.

خوب است فرد صبح ناشتا 7 عدد انجير با يک ليوان شير بز بخورد. شير بز 86% آب دارد..

اگر ماهي قزل‌آلا توي آبي راحت و سرحال حرکت ميکرد معلوم ميشود اين آب آشاميدني است زيرا با کوچکترين آلودگي ماهي قزل آلا ميميرد.

بطور متوسط 65 تا 78% گوشت ماهي آب است.

عسل مصفاي طبيعي 20% آب دارد.

 

خوراکي هاي آبدار براي بدن مفيد است زيرا خوراکي زنده است اما غرب خوراکي مرده براي مردم توصيه ميکند مانند سوسيس و.... چون مردم غذاي جامد مصرف ميکنند درصد مرگ و مير زياد شده است.

برخي به بهانه هاي مختلف کپي رايت کورکورانه از غرب ميکنند و گناه هاي مختلف چون زنا و لواط و .... نيز انجام ميدهند و همين باعث موت فجأه است. علت اصلي اينها ميته خوري و زنا و لواط است.

در شهرها زنا بيشتر، در شهرستانها لواط بيشتر، در دهات و دهستان وطي به حيوانات بيشتر است.

 

سوال: علت اينکه فرموده اند ماهي زياد نخوريد چيست؟

جواب: بخاطر اينکه بدن لمس ميشود و رنگ چشم هم تغيير ميکند. اينها روايات است. ضد لمسي اش هم اين است که بعد از ماهي عسل يا خرما بخوري. پرخوري نکن تا برق چشم از بين نرود. به اصطلاح امروزي در کل هفته يکبار بيشتر ماهي نخور. ماهي تازه بايد باشد نه ماهي دودي که سرطان مي آرود مثل سرطان معده. ماهي صنعتي نباشد مثل کنسرو. ماهي را يا بخار پز کنيد يا آبپز يا کبابي با شعله غير مستقيم حرارت باشد.

قديمي ها 4شنبه ماهي ميخوردند با سبزي پلو.

ماهي بدون پوست باشد. اگر ميخواهي بخار پز کنيد يا آبپز از همان اول بدون پوست باشد.

 

سؤال: اينکه ماهي را لاي ورق آلومينيوم يا کاغذ بپيچند و بپزند چطور است؟

جواب: ما قبول نداريم. زيرا اگر لاي کاغذ بذاريد و توي فر گذارند، خب کاغذ از چوب و مشتقات شيميايي ديگر درست شده است و در اثر حرارت زياد دود چوب خودش يکي از علل برونشيت است و شش ها آب مي آورد. ضمن اينکه سرطان ريه در پي دارد.

اگر هم از ورق هاي آلومينيومي باشد مسموميت آلومينيومي، عقيمي، سرطان کبد با خود دارد.

 

جهت مطالعه بيشتر رجوع کنيد به کتاب «راز بيماري ها و رمز سلامتي» ص12 نوشته «سيد ماشاءالله باطني». و کتاب «سالم براي زيستن» ص56 نوشته دکتر «ديامونت».

ضيائي گويد: خوراک آب دار براي بدن مفيد است مثل سوپ، آش، آبگوشت، خورشت و... چرا که اينها غذاهاي زنده اند.

انسان را سر زنده و داراي مزاج سالم ميکند و بهترين تناسب اندام را براي شما مي آورد.

اينکه مردم گذشته عمرشان طولاني بود چون غذاي زنده ميخوردند. مردم امروز غذاهاي جامد و کنسروي مصرف ميکنند که باعث چاقي شکمي است و خودش باعث بيماري ديابت است.

 

سؤال: نان تليت کردن چه طور است؟

جواب: بايد با اصول باشد. مثلا ظرف غذايي که آبي هست، فرد اول و آخر غذا نمک مصرف کند. بعد يکي دوقاشق از غذاي آبکي را که خورد کمي که داخل دهان نگه داشت و فرو داد بعدش يک لقمه نان بجود و بخورد. اگر طرف پير است يا نميتواند بجود، تمام ظرف را نان تليت نکند بلکه چند تکه نان بندازد داخل و سريع بخورد، اما اشتباه در تليت کردن اين است که نان را داخل ظرف تليت ميکند و طول ميکشد که همه اش را بخورد لذا بعد از چند لقمه باقيش ليته است و نتيجه اش اين ميشود که ناراحتي هاي غير عضوي معده ميگيرد. (ناراحتي هاي غير عضوي معده مثل ترشا، تُخَمِه، پوده، سرسوزنه معده، رفلاکس و....)

بهتر اين است که نان را داخل آبگوشت بزند و بخورد و در بين اش هم آب آبگوشت را بخورد

 

مولکول آب سنگين ترين مولکول است. فواصل بين مولکولي، فواصل بين سلولي، فواصل بين اتمي و.... بين فواصل آب هست. رطوبت است.

در ميان اتم ها و مولکولها و سلولها و... عناصر حياتي وجود دارند که آنها را به نام «آنزيم» ميشناسيم آنزيم فقط يک شي يا ماده نيست بلکه سرچشمه و مباني حيات موجود در سلولهاي زنده بدن است. از جمله سلولهاي زنده بدن انسان است. آنزيم هاي سلولهاي بدن انسان همانند آنزيمهاي سلولهاي گياهان عمل ميکند. آنزيمها در دماهاي بالاتر از 55 درجه از بين ميروند. لذا پخت و پز غذا نبايد با درجه حرارت بالا باشد. اگر مقدار آب و آبجوش ولرم بسيار کم مصرف کنيم و غذاهاي جامد زياد مصرف کنيم غلظت خون بالا ميرود يعني جرم حجمي خون بالا ميرود. خود هيدروکربن ها يکي از عوامل افزايش غلظت خون است.

رفتارهاي منفي مثل پرخوري و کم تحرکي نيز باعث افزايش وزن شده و غلظت خون بالا ميرود.

در نتيجه مواد سمي و زائد بافتها و مواد حاصل از تبادلات سلولي به خوبي دفع نميشود و بدن توسط مواد سمي خودش مسموم ميگردد(بافت استتخواني، بافت عضله و ماهيچه، بافت خوني و بافت پوست بدن مواد زائد و سمي در اين بافتها بالا ميرود با اينکه غذاي مسموم نخورده از درون بدنش سم داخل بدن بالا ميرود.) و علت اصل آن اين است که آب کافي براي انحلال و انتقال مواد سمي ناشي از فعاليت سلولها در اختيار بافتهاي بدن نبوده است. از نظر شيميايي هنوز ماده شيميايي ساخته نشده است که به اندازه آب آشاميدني سالم بتواند انواع مواد جامد را در خود حل کند حتي در درون بدن. لذا آب و آبجوش ولرم در واقع بهترين حلالهاي موجود در جهان هستند.

 

BaharSound

www.baharsound.ir, www.wikifeqh.ir, lib.eshia.ir

logo